Rashladni sistemi

Na području odabira i izvedbe rashladnog sistema za Vaše potrebe, uz stručno savjetovanje, projektiranje i izvedbu u mogućnosti smo Vam ponuditi kvalitetne rashladne uređaje i opremu.

Multikompresorski setovi

Kompresorske stanice odlikuju se velikom sigurnošću u pogonu. Njihova je pogodnost ugradnje na mjestima gdje postoje instalacije sa većim brojem potrošača. Elektronski vođeni visokoučinski kompresori omogućuju i znatnu uštedu u električnoj energiji.

Kondenzacijske jedinice

Kondenzacijska jedinica je standardni rashladni uređaj koji se koristi za hlađenje. Sastoji se od jednog kompresora koji je dovoljne snage za hlađenje određenog prostora ili uskladištene robe. Veličina takve jedinice ovisi o potrebnoj rashladnoj snazi.

Monoblokovi

Monoblokovi najjednostavniji su rashladni sistemi za montažu. Nema dodatnih freonskih ni elektroinstalacija. Potreban je samo priključak električne energije. Može se koristiti za sve temperaturne režime rada.

Rashladnici vode -``CHILLERI``

Rashladnici vode sistemi su gdje se kao rashladno sredstvo koristi voda ili glikol. Najčešća primjena takvih sistema je u vinarstvu za kontrolirano vrenje mošta i hlađenje bačvi za čuvanje vina ali i na području klimatizacije za hlađenje radnih prostorija i radnih pogona.