O nama

SLIVAR FRIGO TEHNIKA d.o.o. sa sjedištem i servisom u Ivancu ima djelatnost – projektiranje, prodaja, isporuka, montaža, puštanje u rad i servis rashladne opreme kao što su industrijski uređaji za hlađenje mesa i mesnih prerađevina, voća i povrća, visoko regalna skladišta, skladišta za duboko smrzavanje, tehnološko hlađenje, sistemi za hlađenje glikolom, hlađenje vinarskih podruma i bačvi, auto klime, kućne klime, klimatizacija objekata i rashladne vitrine za trgovačke objekte.

U mogućnosti smo Vam ponuditi kvalitetne usluge na rješavanju dijela termoizolacije, od izrade projekata do odabira rashladne opreme, a sve u cilju sigurnog i funkcionalnog rada rashladnih sistema.

Rashladna oprema i uređaji isključivo su od najpoznatijih proizvođača opreme, kao što su Bitzer, Copeland, Dorin, Luvata Eco, Danfoss, Carel, Eliwell. Termoizolacija rashladnih komora od proizvođača Brucha i IzoTec.

Nudimo Vam po sistemu “ključ u ruke”, isporuku, montažu komplet rashladne komore od panela (poliuuretan), do ugradnje rashladnih sistema prema zadanim temperaturnim režimima u kratkom roku, kao i osiguran servis i rezervne djelove.

Brzo i kvalitetno rješavamo Vaše potrebe za hlađenjem.