Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

rashladni sistemi

Na području odabira i izvedbe rashladnog sistema za Vaše potrebe, uz stručno savjetovanje, projektiranje i izvedbu u mogućnosti smo Vam ponuditi kvalitetne rashladne uređaje i opremu.

Multikompresorski setovi

Rashladni sistemi -  Multikompresorski setoviKompresorske stanice odlikuju se velikom sigurnošću u pogonu. Njihova je pogodnost ugradnje na mjestima gdje postoje instalacije sa većim brojem potrošača. Elektronski vođeni visokoučinski kompresori omogućuju i znatnu uštedu u električnoj energiji.

Kondenzacijske jedinice

Rashladni sistemi - Kondenzacijske jediniceKondenzacijska jedinica je standardni rashladni uređaj koji se koristi za hlađenje. Sastoji se od jednog kompresora koji je dovoljne snage za hlađenje određenog prostora ili uskladištene robe. Veličina takve jedinice ovisi o potrebnoj rashladnoj snazi.

Monoblokovi

Rashladni sistemi - MonoblokoviMonoblokovi najjednostavniji su rashladni sistemi za montažu. Nema dodatnih freonskih ni elektroinstalacija. Potreban je samo priključak električne energije. Može se koristiti za sve temperaturne režime rada.

Rashladnici vode -"CHILLERI"

Rashladni sistemi - Rashladnici vodeRashladnici vode sistemi su gdje se kao rashladno sredstvo koristi voda ili glikol. Najčešća primjena takvih sistema je u vinarstvu za kontrolirano vrenje mošta i hlađenje bačvi za čuvanje vina ali i na području klimatizacije za hlađenje radnih prostorija i radnih pogona.

haier armacell copeland danfoss carel castel clivet eco nicotra